2015.03.13

De verbouwing van de Burcht is op een oortje na gevild. Iedereen die onlangs in de buurt is geweest heeft de grote hopen zand achter de Burcht kunnen zien; die zijn niet bedoeld voor een flinke zandbak voor de kinderen in Linden, maar inderdaad voor een zonneterras achter de recreatiezaal waarop in bakken een tuin wordt aangelegd voor het Smaakcentrum. Egaliseren, klinkers en tegels erin en we kunnen straks bij de opening heerlijk buiten zitten.

Volgende week gaan we de oude kleuterklas verdelen in twee ruimtes: een ervan dient als opslag voor de slagwerkgroep en de ander voor de opslag van de spullen van de Burcht. Maar alleen al het opruimen van wat er nu allemaal ligt, is een hele klus.

Het smaakcentrum is dinsdag 3 maart feestelijk geopend door burgemeester Hillenaar en een aantal enthousiaste kinderen die hun kookdiploma kregen onder het toeziend oog van Martien Bos en vele genodigden. Het leverde een fiks artikel in de Gelderlander op.

Maandag 16 maart overlegt het bestuur van de Burcht met de contactpersonen van de verschillende vaste huurders over de gang van zaken en de wensen en verlangens en op 21 maart nodigen we de Lindenaren uit om tijdens NL-doet mee te werken aan een aantal klussen in en rond de Burcht.

 


Meld-wijzer gemeente Land van Cuijk

2023.04.14 Meld wijzer Gem LvC