2018.12.15

Onderwerp: reanimatielid.

 Beste Lindenaren,

Om meer regelmaat in het herhalen van reanimatie & AED te krijgen, bieden wij jullie aan om jezelf aan te melden als ‘reanimatielid’ van onze EHBO-vereniging.

Reanimatielid worden houdt in dat je meerdere keren per jaar de mogelijkheid krijgt aangeboden om je reanimatiekennis te komen herhalen, incl. het oefenen op een reanimatiepop en met gebruik van een AED.

Als ‘Linden-groep’ hebben jullie geen coördinator of aanspreekpunt meer (toevoeging van de redactie), wat benadering lastig maakt. De EHBO-vereniging heeft het voornemen om de groep reanimatieleden fors te laten groeien, waardoor er steeds meer herhaalmomenten kunnen worden aangeboden.

De kosten als reanimatielid bedragen € 15,- per jaar.

Tevens worden reanimatieleden uitgenodigd voor thema-avonden over uiteenlopende interessante onderwerpen die worden georganiseerd buiten de herhalingslessen van de EHBO-ers om.

Stuur voor opgave (1) je naam, (2) adres, (3) geboortedatum, (4) emailadres en (5) telefoonnummer naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je krijgt een bevestiging van je inschrijving via email.

Met hartelijke groet,

Ivonne Vos

Voorzitter EHBO vereniging Beers-Gassel-Linden

T: 06-31598529

 

aanvulling en verduidelijking door Johan van den Boom, AED deelnemer en dorpsraad bestuurslid:

 

 


Meld-wijzer gemeente Land van Cuijk

2023.04.14 Meld wijzer Gem LvC

Ter Informatie

2023.03.23

Ed Tigchelaar en Johan van den Boom beheren de website. U kunt ons bereiken via mail naar website.grootlinden@gmail.com . U kunt uw informatie of te plaatsen artikel in een bijlage toevoegen. Wij zullen dan voor plaatsing zorgdragen. Indien we nadere informatie nodig hebben, nemen we contact met U op.