Geluidsmeting A73.

Beste Lindenaren,

De dorpsraad Linden is intensief in gesprek met de gemeente over de effecten van de ophoging en verdere uitbreiding van de geluidswal langs de A73 aan de Raamweg t.b.v. de Heeswijkse Kampen. Meerdere Lindenaren ervaren, we denken ten gevolge van deze ophoging van deze wal, meer geluidsoverlast te ervaren. We willen zo veel mogelijk meetgegevens van zoveel mogelijk verschillende plekken in en om het dorp verzamelen. We willen dit doen tussen nu en 1 januari 2020. We nodigen iedereen uit mee te doen door met een geluids-app op je mobiele telefoon regelmatig vanaf dezelfde plek/positie de geluidsbelasting te meten. We mikken op zo groot mogelijke deelname van zo veel mogelijk mensen met verschillende telefoon app’s; op allerlei dagen en momenten. Op die manier kunnen we onderbouwd aangeven wat we als Lindenaren van de A73 merken.

Resultaten s.v.p. op het daarvoor bestemde formulier invullen en inleveren voor 1 januari bij John &Els. Steegstraat 14, of digitaal via bijlage naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We rekenen op ieders medewerking,

Met vriendelijke groet,

Dorpsraad - Werkgroep geluid A73

o.m. Els van Daal en Han Ribberink

Door hier te klikken kun je het formulier openen.


www.Samencuijk.nl

02.07.2020

Het is belangrijk dat inwoners van de gemeente Cuijk elkaar weten te vinden

Naast onze eigen Lindense website is deze site voor onze hele gemeente en geeft mogelijk meer en andere info.

Klik op onderstaande tekst:

Wij willen deze site graag onder ieders aandacht brengen.

Ter Informatie

Ter Attentie

Nu Ed Tigchelaar en Johan van den Boom de website van artikelen en info voorzien kunt U een mail sturen naar website.grootlinden@gmail.com  U kunt uw informatie of te plaatsen artikel in een bijlage toevoegen. Wij zullen dan voor plaatsing zorgdragen. Indien we nadere informatie benodigen nemen we contact met U op. Johan van den Boom en Ed Tigchelaar.

Nu nog inschrijven voor het lage tarief

LAATSTE NIEUWS LAATSTE NIEUWS

Op 16 Maart is de aanleg begonnen.

Het is nu nog steeds mogelijk om tegen het lage tarief in te schrijven bij LVCnet voor supersnel internet en TV bij u in huis.

Spreek mij aan (als er u iets onduidelijk is). Ik ben er voor U.

Of kijk op de website van LVCNet.

Linden scoort heel hoog met inschrijvingen!

Maar we zitten nog niet op 100%

Dus....wat let u?

Han Maassen